close switcher global page
News photo
Placeholder

world of excellence

Messer Cutting Systems is wereldwijd de leverancier van snijtechnologie. Het bedrijf voorziet een wereldwijde standaard van producten en service voor de metaalbewerkende industrie.

Als pioneer van de industrie bieden wij complete oplossingen en richten ons strategisch op klanten en klantgerichte innovaties. Hierbij concentreren wij ons op de digitalisatie van onze producten en processen. Wij zijn actief in meer dan 50 landen met meer dan 900 medewerkers in 5 hoofd productielocaties.
Het assortiment bevat autogeen, plasma- en lasersnijmachines en van handgestuurde tot speciale machines voor de scheepsindustrie als ook voor autogeen hardware, snijden, hardsolderen en warmstoken. Binnen dit portfolio biedt Messer reserveonderdelen, onderhoud, retrofits en reparaties aan, tevens vindt men snijtafels en filtersystemen in de aanbieding. Interne software-ontwikkeling optimaliseren de productie en het productieproces. Wij delen onze kennis met onze partners voor de ontwikkeling van nieuwe slimme oplossingen bijvoorbeeld op het gebied van automatisering.

Een intensief gesprek met onze klant is dé prioriteit - dit blijkt uit ons modern scholingscentrum. Wereldwijd is Messer Cutting Systems uw partner voor snijsystemen, autogeentechniek en klantgerichte oplossingen.